Den bedste måde at satse på rouletten

Der er mange områder af roulette spillet man som ny spilller skal sætte sig ind i, ligesom der er mange tips, der kan hjælpe – hvis man følger dem. Et af de mest betydningsfulde måden man fordeler sine chips – et område der kan vinde eller tabe et spil.Alle spillere har deres egne teorier og idéer omkring de forskellige områder af roulette. Det kan gøre det endnu mere kompliceret for nye spillere at skulle lære om disse faktorer og på hvilken måde de skal angribe spillet. Mange spillere mener ikke, der er nogen bestemt strategi for at vinde, men alligevel spiller de efter et mønster. Et mønster giver dem følelsen af at have kontrol over deres indsatser. At have en plan at følge kan også hjælpe spillere til bedre at kunne nyde spillet og føle de forbedrer deres odds.

Enhver, der tænker på at spille roulette eller allerede spiller, må finde den strategi, der passer ham/hende. Her er nogle forskellige måder at spille – du kan bruge dem – eller lade være:

Double Quad

Beslutter en spiller sig for at følge denne strategi vil placere sin chip til at dække to dobbelt linier, en chip der dækker fire tal eller et hjørne. Altså vil spilleren dække præcis sytten tal, mens der er mindre fem efterfølgende tal, der er udækkede. Spilleren bruger seks chips i hvert spil og vil placere to, der dækker seks tal hver, mens kun én enkelt chip  dækker de lige tal og hjørnet. Spillere kan vælge deres lykke tal og bruge det i deres sats på lige tal. Som et eksempel på denne strategi, lad os antage en spiller vælger nummer 7. Så vil det se sådan ud:

To chips dækkende seks tal (10 til 15).
To chips dækkende seks tal (28 til 33).
En chip dækkende et hjørne med fire tal.
En chip på nummer 7.

Spillerne bør her være vel informerede om værdien af deres gevinster/indsats. Gevinsten på seks tal er 5 for 1. På hjørnet er gevinsten 8 for 1. Et enkelt tal giver 35 for 1. Som spiller bør man altid holde øje med udbetalingerne, da det er meget vigtigt i forhold til strategien.

Five Quad

Benytter en spiller sig af denne strategi, lægger de fem chip på hjørnerne og en chip på et enkelt nummer. Det betyder, at spilleren dækker 21 tal – dog kun 20, hvis det enkelte tal også er repræsenteret i et hjørne. Spilleren sætter en chip på disse hjørner:   5 til 9, 10 til 14, 17 til 21, 25 til 29 og 32 til 36.

Dertil kommer en chip placeret på et felt efter eget ønske.

Chippene på hjørnerne giver 8 for 1. Det enkelte tal giver 35 for 1. Det er noget af det vigtigste for en spiller at holde fokus på gevinsternes størrelse.

Spillerne skal være opmærksomme på, at hver af disse strategier vil forlænge deres ophold ved bordet – men de vil ikke blive rige i en fart ved at bruge dem. Når det er sagt, kan tid og tålmodighed hjælpe dem frem og begge disse strategier er gode valg. Endelig kan man med risiko sætte en ekstra chip på sine indsatser. Leder man efter den bedste strategi til roulette, bør man overveje double – eller five quad. De er gode for både erfarne og uerfarne roulette spillere, men det er naturligvis forskelligt, hvilken strategi man har det bedst med.

Hver eneste spiller ser forskelligt på spillet, men de har dog nogle ting til fælles. Alle spillere vil spille så lang tid som muligt og vinde så meget som muligt. Ved at vælge den bedste strategi, vil de føle sig bedre tilpas med deres valg og føle de har den rette tilgang til spillet. Roulette kan være spændende og profitabelt, hvis man har en ordentlig bankroll.

SpilRouletteOnline.dk - er en gratis online roulette guide, der tilbyder artikler og tips til spillet om rigtige penge.
Vores mission: Mere profitabelt spil gennem strategi og systemer.